Matleverans från Anamma

I går hade jag nöjet att packa upp en himla massa mat här hemma. Det var närmare 30 kg från Anamma som är vinsten i tävlingen jag glädjande nog vann för ett tag sedan.


För att kunna ta emot detta hade vi förberett genom att frosta av frysen och äta upp en himla massa fikabröd som fyllde upp oförskämt stor del av frysen. Jag har även tvingat mig att inte baka något nytt bröd på över en vecka. Hårt och svårt men jag har har stått emot! 

Vi har fått välja vad vi vill ha och valde förstås merparten från de produkter som är veganska men tog även lite från de flesta andra som får testas av den halvan av familjen som äter ovo-mat. De produkter som finns för alla är färs, falafel och vego-puckar. Jag håller tummarna hårt för att det veganska sortimentet även ska utökas med korv och burgare. Det vore väl en dröm om det kunde komma lagom till grillsäsongen? 


Uppackat och klart! Allt fick precis plats. Vad vi åt till middag? Den vinnande soppan förstås, kändes som det mest självklara den dagen. 

Alla kartonger som kom på köpet blev en bonuspresent till barnen. I detta hem råkar det finnas världens i särklass pyssligaste barn. Lyckligt för alla. Slutet gott, allting gott. 😉 

2 kommentarer på “Matleverans från Anamma

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: