Nybakat till frukost

Visst är det väl trevligt med nybakat bröd till frukost? För att inte tala om doften! Det är nog det allra bästa tycker jag. 

I går kväll gjorde jag i ordning frallor innan jag la mig. Bröd som jäser över natten är ju perfekt till helgens frukostar. I morse blev det alltså bovetefrallor, recept finns här.

Några andra tips recept på bröd över natten:
Rågsurdegsbröd
Lata frallor
Rågfrallor

5 kommentarer på “Nybakat till frukost

  1. Ja, nattjäst är väl perfekt? Kanon med lite länkar till fler sorter, ifall jag blir trött på de med graham som vi gör ibland.

  2. Hej! Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. http://www.24dagar.se är vår adress.Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)(Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)Ha det fint! 🙂

  3. Hej Patrik,Jag har tyvärr inte hunnit kolla in er kalender så mycket men kul att ni gör en egen. Det verkar onekligen vara kalenderns år i år. Alla verkar ha en – utom jag. 😉 Lycka till! /Anna.

  4. Pingback: Jäsa över natten, nybakat till frukosten | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: