Vegetarisk wrap

Två wraps med folie nedtill ligger i brun skål

Wrap är ju något man kan variera i all oändlighet. Vi har fastnat för en grillad variant med potatis som jag tänkte dela med mig av.

Recept, 12 – 14 st
ca 1 kg potatis
6 st saltgurkor
2 st tomater
2 dl riven (mjölkfri) ost
1 iFraiche eller sour supreme
salt och peppar
6 st vegetariska burgare eller liknande
12 – 14 st tunnbröd

Skala (eller borsta om du använder färskopotatis) potatisen och koka den mjuk. Hacka gurkorna och tomaterna. Blanda detta med den rivna osten. Mosa potatisen lätt med en gaffel efter att den har svalnat något och blanda ner den i hacket. Krydda och rör ner iFraiche/sour supreme och blanda allt. Stek burgarna, skär dem i strimlor och blanda med potatisröran.

Fördela potatisröran på tunnbröden, vik ihop dem och lägg lite folie runt och grilla några minuter på varje sida. Är det inte grillsäsong kan du servera wrapsen direkt som de är eller sätta in dem mitt i ugnen cirka 10 minuter i 225° grill.

Servera gärna med (mjölk- och äggfri) majonäs och sallad till.

Två wraps med folie nedtill ligger i brun skål

 

6 Comments on “Vegetarisk wrap

  1. Pingback: Än är det sommar! Picknick för hela slanten | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 19 juni | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 14 augusti | Vego Eco

  4. Pingback: Veckomeny 5 februari | Vego Eco

  5. Pingback: Veckomeny 26 mars | Vego Eco

  6. Pingback: Veckomeny 21 maj | Vego Eco

Kommentera

%d bloggare gillar detta: