Wrap är ju något man kan variera i all oändlighet. Vi har fastnat för en grillad variant med potatis som jag tänkte dela med mig av.
Recept, 12 – 14 st
ca 1 kg potatis
6 st saltgurkor
2 st tomater
2 dl riven (mjölkfri) ost
1 iFraiche eller sour supreme
salt och peppar
6 st vegetariska burgare eller liknande
12 – 14 st tunnbröd
Skala (eller borsta om du använder färskopotatis) potatisen och koka den mjuk. Hacka gurkorna och tomaterna. Blanda detta med den rivna osten. Mosa potatisen lätt med en gaffel efter att den har svalnat något och blanda ner den i hacket. Krydda och rör ner iFraiche/sour supreme och blanda allt. Stek burgarna, skär dem i strimlor och blanda med potatisröran.
Fördela potatisröran på tunnbröden, vik ihop dem och lägg lite folie runt och grilla några minuter på varje sida. Är det inte grillsäsong kan du servera wrapsen direkt som de är eller sätta in dem mitt i ugnen cirka 10 minuter i 225° grill.
Servera gärna med (mjölk- och äggfri) majonäs och sallad till.
Pingback: Än är det sommar! Picknick för hela slanten | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 19 juni | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 14 augusti | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 5 februari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 26 mars | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 21 maj | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 18 februari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 15 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 14 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 12 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 14 juni | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 10 januari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 21 februari | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 26 september | Vego Eco