Hunger på gång

Sedan en tid har nyfikenheten kring den tidningen Hunger växt till sig alltmer. Igår kom så lite info från förlaget om ”tidningen som tar maten på allvar”. 

Enligt utskicket från förlaget kommer första numret att innehålla en massa inspiration för hemmakocken och intressanta matmänniskor. (Matmänniskor?) Förutom detta så erbjuds läsning om fruktens skönhet i butiken. Allas vår Mats-Eric Nilsson (ni vet, ”Den hemlige kocken”-författaren bl.a) guidar oss bland prick- och smakfria frukter. 

Förutom detta bjuds på reportage om vildsvinsstammen och om den i det närmaste exploderande ölmarknaden, eller ”ölrevolution” som de själva uttrycker det. 

Ser mycket fram emot den här tidningen och enligt branschmedia så är det fler än jag som gör det. Prenumerationerna ligger tydligen högt redan nu, vore kul om fler engagerar sig i matens kvalité och vad som döljer sig bakom alla e-nummer och låga priser mm. Spännande!

Första numret finns ute i butik den 9 oktober. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: