Mer frukt till buds

Förra veckan tipsade jag om att rädda fallfrukten. Behjärtansvärt och toppen tycker jag. Jag läste om detta redan förra året, men upptäckte det rätt så sent. I år tänkte jag att jag skulle komma ihåg att tipsa om detta vilket jag alltså gjorde. Fick dock en kommentar på detta om att det inte var den första förmedlingen, denna bygger på idén som först kom från Fruktförmedlingen.

Jag borde givetvis ha tipsat om båda men måste erkänna att jag tog för givet att det var samma. Det är såklart bra att det finns flera som vill att man ska ta vara på frukten och jag vill inte missa att lovorda denna sida också. 

Facebok har de byggt upp ett smidigt sätt att se vart det finns frukt att tillgå. Så spana in den sidan också! 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: