Toppa din frukost!

Alpro har tidigare myntat begreppet #plantpowertwist för att få fler att välja vegetabiliska alternativ istället för att gå på gammal vana och använda animalisk grädde och yoghurt med mera. Bra för alla om man drar ner på den animaliska konsumtionen, något som påpekas även från Livsmedelsverket numer.


I ett nästa steg för den vegetabiliska konsumtionen riktar man sig nu in på yoghurten där man vill inspirera att testa olika frukostalternativ med #mymildandcreamy. Med tips på en mängd olika toppingar uppmanar man till att bryta upp gamla rutiner och göra egna favoritkombinationer. 

Youghurten Mild & Creamy finns i fyra olika smaker; naturell, vanilj, blåbär och jordgubb med rabarber. De olika smakerna passar ju bra med olika toppingar, t.ex. nötter, flingor, gryn och bär mm. Just nu kan man vinna sina favoriter på kampanjsidan #mymildandcreamy så kolla in där för ytterligare inspiration. Personligen toppar jag mest med blåbär, russin och frön till min frukost. Men gamla trotjänare som corn flakes och banan kommer nog alltid hänga med. 

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: