Couscous med grönsaker och spett

Couscoussallad med tzayspett till höger på vit åttakantig tallrik sedd ovanifrån, står på grön textiltablett.

Couscous kan du äta till det mesta och variera i det oändliga. Detta recept har blivit vår favorit. 

Ingredienser, 6 port:
4 dl couscous
salt och peppar
ev (mjölkfritt) smör
1 rödlök
1 gurka
1 ask cocktailtomater
1,5 dl russin

Koka couscous enligt instruktioner på förpackningen. Rör ner salt, peppar och ev lite (mjölkfritt) smör. Hacka rödlöken och tärna gurkan. Halvera tomaterna och blanda alla ingredienser. 

Servera med tzayspett eller vegetarisk biff och sås till. 

19 kommentarer på “Couscous med grönsaker och spett

  1. Pingback: Veckomeny 19 juni | Vego Eco

  2. Pingback: Veckomeny 18 september | Vego Eco

  3. Pingback: Veckomeny 23 oktober | Vego Eco

  4. Pingback: Veckomeny 11 december | Vego Eco

  5. Pingback: Veckomeny 19 februari | Vego Eco

  6. Pingback: Veckomeny 16 april | Vego Eco

  7. Pingback: Veckomeny 28 maj | Vego Eco

  8. Pingback: Veckomeny 20 augusti | Vego Eco

  9. Pingback: Veckomeny 1 oktober | Vego Eco

  10. Pingback: Veckomeny 26 november | Vego Eco

  11. Pingback: Veckomeny 4 februari | Vego Eco

  12. Pingback: Veckomeny 15 april | Vego Eco

  13. Pingback: Veckomeny 28 september | Vego Eco

  14. Pingback: Veckomeny 7 juni | Vego Eco

  15. Pingback: Veckomeny 13 september | Vego Eco

  16. Pingback: Veckomeny 29 november | Vego Eco

  17. Pingback: Veckomeny 5 september | Vego Eco

Lämna ett svar till Vego EcoAvbryt svar

Upptäck mer från Vego Eco

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa