Breakfast från Oatly

Nu lanserar Oatly en ny frukostdryck för den som vill ha något snabbt och enkelt på morgonen men som ändå är nyttig och mättande. Produkten Breakfast är en smoothie med riktiga frukter och bär samt fullkornshavre, en flaska innehåller 20 gram fullkorn. Den kommer i tre olika smaker; Blackcyrrant Aronia Blueberry, Pineapple Coconut Banana och Passionfruit Mango. Låter inte alls dumt, ser fram emot att testa. Finns hos pressbyrån från vecka fem och från vecka sju hos de flesta stora matvarukedjor. 

Utöver denna nyhet så kommer även några andra nyheter samma period, dock inte helt nya produkter. Dels kommer iMat Fraiche i större förpackning, 5 dl kommer man framöver att kunna köpa och även iMat ekologisk kommer i enlitersförpackning. Toppen för oss som konsumerar stora mängder. 


Kommer ni ihåg Oatlys chaidryck? Många gör det säkert då den enligt företaget är både efterfrågad och efterlängtad och gör nu comeback. Och sist men inte minst: iKaffe, havremjölken som går att skumma. Oj, vad man har önskat sig det genom åren och nu finns den alltså. Den är speciellt framtagen för kaffe, självfallet helt vegetabilisk och berikad med kalcium och vitaminer. 

2 kommentarer på “Breakfast från Oatly

  1. Pingback: Vilka mjölkfria mejeriprodukter vill du ha? | Vego Eco

  2. Pingback: Havre- och kaffenyheter från Alpro | Vego Eco

Lämna ett svar

%d