Havre- och kaffenyheter från Alpro

Alpro lanserar flera nyheter, bland kompletteras utbudet med en helt ny yoghurt med havre som får göra de tidigare sojabaserade smakerna sällskap.

Den nya Mild and Creamy Havre består fortfarande av soja som bas men innehåller bitar av havre, har ett högt fiber- och proteininnehåll och ett lågt innehåll av socker.

Förutom denna havreyoghurt kommer nyheten Alpro i Kaffe. Oatly lanserade för något år sedan en havremjölk som fungerar fint att skumma för att ha i kaffe. Det är annars ett problem då vegetabilisk mjölk ofta skär sig i kaffe men nu kommer ännu ett alternativ för kaffemjölksdrickare. Enligt Alpro gör den sig allra bäst skummad, oavsett om en vill ha den kall eller varm.

Utöver dessa produkter kommer även en ny mandeldryck, en osötad och orostad variant med en söt smak, som drar lite mot marsipanhållet. Sortimentet inom växtbaserad kvarg utökas med smaken jordgubbs- och hallonsmak.alpro-drink-unroasted-almond-unsweetened

Samtliga nyheter finns i butik från vecka 7.

3 kommentarer på “Havre- och kaffenyheter från Alpro

  1. För oss som är allergiska är Alpro en katastrof. Deras produkter är oätliga pga kontamineringen. De verkar inte rengöra särskilt mycket mellan tillverkningen av de olika produkterna…

    • Åh, fy så trist! Kände inte till detta, inte hört från annan tidigare. Är det nötallergi som går igenom till även nötfria drycker som det handlar om?

  2. Pingback: Havrenyheter från Alpro och Planti | Vego Eco

Lämna ett svar

%d