Vaniljshake

Med sommaren som närmar sig kommer även suget efter svalkande och glassiga saker. Smoothies dricks det en hel del här men ett alternativ som är löjligt enkelt – men dock inte lika nyttigt är ju milkshakes. 

Man kan ju vilja han något sötare och unna sig lite glassigare dryck ibland och då är en shake så gott. Denna är så enkel tack vare endast tre ingredienser och måtten gör att de är lätta att komma ihåg och bara dubblera eller trippla beroende på hur många glas man ska göra.

Recept, 1 glas
1,5 dl valfri mjölk, jag föredrar havremjölk eller osötad sojamjölk
1,5 dl vaniljglass
1,5 tsk vaniljsocker
Om man vill topping, t.ex. kakaonibs, strössel, nötter

Mixa allt riktigt skummigt, häll upp i glas och toppa eventuellt med något gott. Drick och njut!
Vaniljshake kakaonibs Vego Eco

Lämna ett svar

%d