Klimatkompensera dina resor

Med stundande sommarlov och semestrar kommer även planer för ledighet. Många ser fram emot att resa men tänker ni då även på hur ni gör det för vårt klimats skull? Det finns sätt att göra resan mindre belastande för miljön.

Klimatfotavtrycket är dessvärre för stort som det är idag och det är därför bra om man kan tänka på hur man reser på sin semester. ZeroMission arbetar med att hjälpa företag med klimatberäkning, sätta mål och klimatkompensera. Be gärna er arbetsgivare att titta på detta, kan vara värt att påminna om innan ledigheten inför de kickoffer och annat som brukar komma efter sommaren.

Även du som privatperson kan gå in på deras hemsida för att se hur du kan minska dina fotavtryck genom att klimatkompensera. Här kan du enkelt fylla i de resor du ska göra och få fram vad du kan göra för att kompensera för dessa. Klimatanpassa bil

Ge miljön samma sköna semester du själv längtar efter genom att ta ansvar för de resor du gör. Det vinner vi alla på. Trevlig sommar!

2 kommentarer på “Klimatkompensera dina resor

  1. Pingback: Hållbar turism, är det möjligt? | Vego Eco

  2. Pingback: Välj flyg efter klimatpåverkan | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: