Finalisterna till Änglamarkspriset 2015

Nu har Coop tillkännagivit de tre finalisterna till årets Änglamarkspris. Striden står mellan Boodia, Fäldbiologerna och Naturskoleföreningen.

I år är temat Sveriges grönaste inspiratör och går till den som gjort insatser för att inspirera barn och ungdomar att lära sig mer om hållbarhet inom mat, kultur, utbildning, miljö eller odling.

Det är för fjortonde året som Coop delar ut detta pris för att uppmuntra goda initiativ inom miljö och hållbarhet. 125 aktörer hade nominerats och nu är det upp till kamp mellan finalisterna om priset.

På Coops hemsida kan du läsa mer om de nominerade och lägga din röst, röstningen är öppen fram till och med den 25 augusti. Vinnaren utses på Skansen den 30 augusti då vinsten på 100 000 kronor delas ut. Naturskoleföreningen kandidat Änglamarkspriset 2015

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: