Kultur för klimatet – Klimathuset

Nu gör kulturen gemensam sak med Naturskyddsföreningen för att uppmärksamma klimatet. Den 2 – 3 oktober förvandlas Kulturhuset till Klimathuset.

Benny Andesrsson, Åsa Romson, Frida Hyvönen och Johan Rockström är del av att arrangera årets största miljöevent, även årets roligaste sådant utlovas. Syftet är att inspirera Sverige och sätta press på regeringen inför de stora klimatförhandlingarna i Paris. Genom att väva samman klimat och kultur når man förhoppningsvis fler och får folk att tänka på en förändring och att en lösning är möjlig. Att leverera viktiga budskap i ett underhållande sammanhang kan vara ett riktigt smart drag. Klimathuset

Programmet utlovar en mängd föreläsningar och aktiviteter, hur man motiverar till handling, filmfestival med klimat i fokus och även en del aktiviteter för barn så det är bara att bege sig hela familjen om man har små. Hela programmet kan du läsa här.

3 kommentarer på “Kultur för klimatet – Klimathuset

  1. Pingback: Det ska vara lätt att vara miljövänlig | Vego Eco

  2. Pingback: Omställning mot hållbar framtid | Vego Eco

  3. Pingback: Run for your life | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: