Vegoevent på gång

2015 har utmärkt sig som ett fantastiskt vegoår. Med massor av veganska nyheter från företag som Quorn och Hälsans Kök mfl har även intresset fortsatt att gå upp. För er som vill ha lite vegopepp innan årets slut så finns några höjdpunkter att sikta in sig på.

Den 28 november arrangerar Djurens Rätt Julfesten i Örebro. Det blir gratis föreläsningar, veganskt julbord och en massa utställare man kan fynda julklappar hos. Det kommer även finnas tävlingar och pysselrum för barn. Syftet är att lyfta fram det veganska köket och upplysa om djurs villkor.

Lite senare, den 5 – 6 december är det Göteborgs tur att få smaka på vegansk mat och lyssna på föreläsare. Då är det dags för Vegovision på Folkets hus. Inträdet är 70 kronor såvida du inte är under 12 år eller medlem i Djurens Rätt, då går du in gratis. Vegovision Göteborg Djurens Rätt vegan

En vecka senare, den 12 december, är det i Stockholms det bullas upp med vegoinspiration. För nionde gången arrangeras Vegomässan, Nordens största mässa för vegetarisk mat. Det utlovas massor av utställare, underhållning, föredrag och mat givetvis.

Några bra tillfällen att köpa julklappar förutom att inspireras och lära sig mer om hur bra det är med vegetarisk kost – och hur gott det är. Det finns säkert fler orter som arrangerar intressanta tillställningar, tipsa gärna så kan listan fyllas på. Ju fler som kan ta del av info desto bättre för djur och miljö.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: