Gelatinfria och Fairtrademärkta nyheter från Bubs

BUBS har senaste tiden satsat på att gå över till att göra gelatinfritt godis. Nu kommer geometriska nyheter som alla är gelatinfria.

Det nya konceptet består både befintliga favoriter och nya recept som går under namnet GEO. Här syftar förkortningen på geometri då de härleds från de vanligaste godisformerna som är geometriska. Alla recept är både Fairtrademärkta och gelatinfria.

– Gelatinfritt innebär att godiset är fritt från animaliska tillsatser som i sin tur innebär att vi når en bredare målgrupp och Fairtrademärkt för att vi alltid vill slå ett slag för en hållbar utveckling, säger Henrik Elfwing, VD för BUBS Godis AB.

Godiset lanseras i form av 90 grams påsgodis. Inledningsvis kommer fem olika smaker, först ut med dessa är ICA som säljer dem från och med vecka sju men på sikt ska de finnas i alla dagligvarukedjor.

bubs_banan_caramel_ovaler_geo

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: