Test av olja och ögonkräm

På Stockholm Beautyweek botaniserade Vego Eco bland det veganska utbudet. Sakta men säkert kommer det att komma tips och återkoppling kring detta här.

Ett märke som jag har blivit förtjust i är Rosenserien som även i år fanns på plats, nu med nyheten lipbalm i nya smaker. Dessa är dock tyvärr inte veganska utan innehåller bivax, hoppas att de till nästa uppdatering av produkten har tagit bort det.

En av Rosenseriens produkter som har blivit en av mina favoriter är deras morotsolja. Med detta som referenspunkt har jag nu testat ett syskon till denna, Body Oil With Sea Buckthorn. Det är en ansikts- och kroppsolja med havtorn som är rik på vitaminer och omättade fettsyror. Havtorn innehåller både omega 3, 6, 7 och 9 så det är en fin boost för huden. Den är verkligen skön och har en mild och fin doft. Dock kan morotsoljan känna sig lugn, den är fortfarande min favorit.

Långsmal flaska med morotsfärgat innehåll. Illustrerad ros, Rosenseriens logga, intill produktens namn,

Vad jag även testat efter att ha beklagat mig över att jag inte hittat någon ögonkräm som jag varit nöjd med är Rosenseriens Eye Cream. Och jag får nog säga att det är den ögonkräm jag är mest nöjd med hittills. Den känns verkligen så pass kraftig som jag vill att en ögonkräm ska vara men utan att kännas tung. Och inte för stark doft som tar över vilket jag inte vill ha för en sådan produkt. Gillar den verkligen!

Hela serien baseras på vegetabiliska ingredienser och sedan ett år tillbaka är delar av serien märkt med 100 % VEGANSKT! Skönt med tydlig eko- och veganmärkning på produkterna, underlättar verkligen.

Har du någon ögoncremefavorit du kan tipsa om? Kommentera gärna nedan.

SparaSpara

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: