Rosenserien på listan 100 % VEGANSKT!

Att välja ekologiska produkter innebär ofta att de på köpet även är veganska. Uteslutandet av kemikalier och andra onyttigheter gör att gifter och animalier får stå tillbaka till förmån för naturliga ingredienser.

Rosenserien_100procent_veganskt

Efter Stockholm Beauty Week tipsade Vego Eco om Rosenserien där det påpekades just att hela serien baseras på vegetabiliska ingredienser och inte heller är testad på djur vilket gör att serien platsat på Djurens rätts lista “Ej testat på djur”.

Nu blir det ännu enklare och tydligare. Nyligen berättade Djurens rätt att Rosenserien ansluter delar av sitt sortiment till märkningen 100 % VEGANSKT! Så otroligt bra, enkelt och tydligt för konsumenter samt bra och viktigt ställningstagande från företaget.

Märkningen gäller en mängd produkter, bland andra peeling, deaodorant, krämer och den prisade Carrot Oil. Lista på samtliga produkter hittar du här.

En kommentar på “Rosenserien på listan 100 % VEGANSKT!

  1. Pingback: Test av olja och ögonkräm | Vego Eco

Lämna ett svar

%d