Superfruit Foods – matprodukter med superfoods

Två rosa plastförpackningar med texten Balls raw mix på

Gillar du att äta vegetariska och ekologiska matprodukter med supermat som mellanmål, snacks och frukostprodukter? Raw Choklad, Raw Boll Mixar och Chia Mixar är produkter som underlättar för dig som vill äta raw och lite nyttigare alternativ.

Superfruit startades 2007 med ett sortiment av produkter som acai, gojibär, chiafrön, incabär, cacao och guarana med mera. Företaget vars superfoods har fokus på näring och kvalitet med naturliga och ekologiska produkter erbjuder sedan några månader även olika mixar och mellanmål under namnet Superfruit Foods.

Olika mixar för lättare bakning och tillagning

Flera olika sorters mixar finns, till exempel för att göra sina egna rawfoodbollar som finns i två olika smaker, chokladbollar med kokos och raw kakao samt rödbetsbollar med kanel och kardemumma. Alla ingredienser är 100 procent ekologiskt och vegetariskt. Även chiafröt har fått sina egna mixar för att enkelt göra chiapudding.

Det som verkligen föll oss i smaken är chokladen. Raw choklad är helt naturligt och ekologiskt snacks utan tillsatser. De finns i flera smaker, bland annat gojibär och mullbär. Det är oerhört gott och känslan av att få äta godis till frukost gör vilken unge som helst glad. Vi slåss om dessa, själv tar jag några som topping på min overnight oats, barnen toppar yoghurten. Dock inget vi gör varje dag, det tillåter inte ekonomin. En påse med Raw Chocolate Goji Berries på 100 gram kostar 65 kronor. Inget en kan konsumera obehindrat i en barnfamilj direkt men förhoppningsvis kunna lyxa till med ibland. Gott och nyttigt är ju en trevlig kombo som kan hjälpa fint med näringsintaget hos knussliga barn.Svart plastförpackning med texten Raw organic i vitt

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: