Ny formbar vegofärs

Förpackning till Garants formbara vegofärs

Vegonyheterna fortsätter att dugga tätt och nu kommer det en nyhet som tills ganska nyligen var en lucka i sortimentet – formbar vegofärs.

Att få veganska biffar eller bullar att hålla ihop ordentligt kan vara knepigt, det är vi många som fått erfara. Biffar som faller isär eller bullar som blir helt platta. Men sedan började det fint nog komma färdiga färsalternativ som är formbara, både Anamma och Oumph! har det till exempel.

Nu ansluter sig Garant också till utbudet och lanserar en egen formbar färs. De tycker att det är viktigt att det finns vegoalternativ som är både goda och bekväma och där är en onekligen benägen att hålla med.

Den nya färsen är helt växtbaserad med bas på sojaprotein och rik på både fiber och protein. Den fungerar fint att använda även som vanlig färs utan att forma den. Finns att köpa hos Hemköp, Willys och Mat.se.

Låt oss hoppas att den är god och så bekväm som de säger.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: