Frukost med gröt, frallor och chailatte

Jag brukar nästan varje morgon inleda dagen med en stor chailatte, det är så gott! I veckorna är jag inte särskilt ombytlig, äter alltid gröt. Nästan alltid havregrynsgröt, men ibland gör jag min favoritgröt, bovetegröt.

Konstigt att man kan äta samma sak dag efter dag utan att tröttna, svårt att tänka mig att göra det med lunch eller middag. Men på helgen blir det ibland lite annat också, men villkoret för att jag ska äta bröd är att det ska vara nybakat och helst frallor. Frallor har på något vis just ”frukost” över sig tycker jag. Förutom klassiska ljusa frallor brukar jag göra bovetefrallor och även rågfrallor som smakar och mättar lite mer.

Smoothie är en annan sak som jag inte kan tröttna på och både min och barnens favorit är banan- och chokladsmoothie.

En kombination av gröt, bröd och smoothie håller dig mätt bra, och en stor kopp kaffe på det är ju inte direkt fel heller!

En kommentar på “Frukost med gröt, frallor och chailatte

Lämna ett svar

%d