Miljövänlig skönhet

I går avslutades Stockholm Beauty Week som efter tre dagar av föreläsningar, paneler och behandlingar ger bilden av en skönhetsbransch som visar allt fler tecken på att gå åt det grönare hållet.

Det är väldigt trevligt att det successivt blir lättare att välja hudvård och smink som inte innebär en cocktail av kemikalier som förstör både hälsa och miljö. Ironin är såklart total när något som ska få folk att må bättre, att sköta om sig, i själva verket orsakar skada.

Under dessa dagar har en del nya tips som är helt vegetabiliska hamnat på radarn. Men förutom det så kunde man även lyssna på intressanta talare, en av dessa var Caroline Strindmar, hållbarhetschef på Yasuragi. Hon berättade bland annat att de tagit in en ny serie som är både vegetabilisk och raw, Abloom. Hon kom förstås även in på baconmannen och berättade snabbt om deras beslut att skippa bacon till frukosten. För er som inte känner till den historian kan ta del av den här.

Abloom_sthlmbeautyweek

Mer info från dessa dagar kommer inom kort.

4 kommentarer på “Miljövänlig skönhet

  1. Pingback: Veganskt smink utan kemikalier | Vego Eco

  2. Pingback: Naturlig näring för din hud | Vego Eco

  3. Pingback: Vegansk och ekologisk hudvård | Vego Eco

  4. Pingback: Vegansk makeup | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: