Lyssna på haven

Blåhaj sedd från sidan

Världsnaturfonden WWF vill att vi börjar lyssna på haven genom att lansera podcastkanalen WWF Dokumentär. Först ut är ”Under Ytan” – en poddserie om våra hav med historier från och om människor och arter världen över.

I podden kommer WWFs egna experter att medverka men även gästas av andra personer som författaren och politikern Isabella Lövin, äventyraren Annelie Pompe och bloggaren och yogaläraren Rachel “Yoga Girl” Bråthén.

I ”Under Ytan” kommer vi tas med över hela världen, från svenska vatten till Arktis och tropiska korallrev. I fem avsnitt kommer vi få reda på varför haven är i kris och hur vi kan hjälpa havens djur och ekosystem som vi alla är beroende av.

“Med WWF Dokumentär vill vi lyfta viktiga frågor och spännande berättelser som vi hoppas kan engagera och inspirera många. Under Ytan är ett sätt att ge röst åt havet och dess invånare, där vi tas med på äventyr både under och ovan ytan”, säger Mariann Eriksson, chef för marknadsfrågor på WWF.

Programmet lanseras som en del i den havskampanj som WWF startade i september och pågår hela hösten. Du kan läsa mer om hur du kan bidra till att rädda haven på kampanjsidan. Här kan du lyssna på poddserien Under ytan.

2 kommentarer på “Lyssna på haven

  1. Pingback: Julklappar för miljö och djur | Vego Eco

  2. Pingback: Out to Sea, en utställning om plastskräp till havs | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: