
Det har tyvärr varit lite dålig uppdatering gällande Veckans Sallad, men här är ett nytt bidrag.
Ingredienser:
Ca 400 g pastaskruvar
2 msk olivolja
2 msk balsamico
salt och peppar
1 förpackning coctailtomater
ca 25 svarta oliver
1 gurka
1 burk vita bönor
1 förpackning tofu basilika
ruccolasallad
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Skölj den i kallt vatten och häll över olivolja, balsamico och kryddor.
Halvera tomaterna och oliverna. Skala och hacka gurkan. Skölj bönorna. Dela tofun i mindre bitar. Blanda alla ingredienser tillsammans med pastan. Servera med t.ex. mer balsamico och ett gott bröd, t.ex. Dinkelbröd.
Vego Eco

Pingback: Veckomeny 3 juli | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 11 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 24 september | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 6 september | Vego Eco