En vanlig sommarlovsdag, med pannkaka och bullar

Sommar sol och bad!

Nu har äntligen sommarvärmen kommit men oavsett temperatur ser faktiskt våra dagar relativt lika ut. Vi går upp och myser en stund tillsammans på morgonen, sedan äter vi frukost och gör i ordning matsäck. Sedan drar vi iväg nånstans. Målet är förstås olika så på det viset är såklart inte dagarna sig lika, det kan vara museum, badstrand, lekpark etc. Ungefär som alla andra småbarnsfamiljer antar jag.

Det enda smolket i bägaren är väl näringsintaget på lunchen. Vi är riktiga pannkaksälskare i den här familjen och det är ju en så himla bra matsäcksmat så det blir dessvärre det till lunch på tok för ofta. Varvas med olika typer av sallader, men måste nog erkänna att pannkakan leder frekvensen och den är knappast den mest innehållsrika måltid man kan tänka sig. Men vad sjutton, det är ju sommarlov!

De går åt rasande snabbt och det spelar ingen roll hur många man tar med sig, de tar alltid slut.

Äpple efteråt ger ju lite vitaminer i alla fall.
 
En annan sak som är ett måste är ju kaffe och bulle. Varma dagar kanske man inte är så lockad av att stå inne och baka bullar, så det gäller ju att ha laddat frysen full innan för det kan man inte vara utan. Är det inte rent av lag på att man måste ha kanelbullar med sig på utflykt?

Månadens sötsak är denna gång hemifrån, och detta är onekligen vad vi nästintill alltid har med oss hemifrån; pannkaka och icke att förglömma, bullar.
 
Ha en skön sommar!

En kommentar på “En vanlig sommarlovsdag, med pannkaka och bullar

  1. Pingback: En överraskning vid grillen | Vego Eco

Lämna ett svar

%d