Vego + bowl = sant

Trenden att äta bowls tillsammans med intresset för vego har fått Felix att lansera nya vegetariska rätter. Veggie Bowls lanseras nu med tre olika smaker.

Felix har under året lanserat flera veganska nyheter, först ut var veganska färdigrätter och nyligen kom hummus i olika smaker. Satsningen på vegetarisk mat från dem fortsätter, nu får tidigare utbud sällskap av tre kylda grytor som bara ska innehålla naturliga råvaror.

Felix Veggie Bowls lanseras i tre smaker och är helt veganska. Grytorna är kompletta rätter som är färdiga att värma och lätta att äta direkt ur förpackningen. Smakerna är Mexican Bean Bowl, tacokryddad gryta med majs, tomater, bönor, rödlök, chili, lime och råris, Chipotle Chili Bowl, en chiligryta med kidneybönor, tomat, morot, lök, majs och potatis och Coconut Bulgur Bowl, en böngryta med garam-masala, kokosmjölk, ingefära, aprikoser, spenat och bulgur.

felix_kylda_bowls_vegan

En kommentar på “Vego + bowl = sant

  1. Pingback: Nästan varannan svensk äter vegetariskt | Vego Eco

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: