Påsktårta som du snabbt slänger ihop!
Gör en sats tårtbotten men tillsätt gul färg i smeten. Jag gillar särskilt det här receptet från flickan & kakorna och färgar mjölkblandningen innan den vispas ihop med mjölblandningen.
Ingredienser:
Tre gula tårtbottnar
2,5 dl grädde
100 – 150 g vit choklad beroende på hur dominant chokladsmak du föredrar
Smält chokladen. Vispa grädden hårt och vispa ner den avsvalnade, smälta chokladen. Bred ut chokladgrädden jämnt över bottnarna och lägg ihop dem. Garnera med t.ex. gult strössel eller andra påskdekorationer du gillar, t.ex. chokladägg.
Använd växtbaserad grädde och en mjölkfri choklad för en vegansk tårta som är snällare mot hälsa, djur och natur. Och en äggfri tårtbotten förstås.
Vego Eco

Pingback: Vegetarisk påskmat | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 15 april | Vego Eco
Pingback: Veckomeny 29 mars | Vego Eco