Vego EcoVego Eco

Meny

  • Hem
  • Om Vego Eco
  • Vegotips
    • Vegetariska alternativ
    • Länkar & info
  • Recept
    • Alla
    • Baka
      • Bullar
      • Bröd
        • Hårt bröd
        • Jäsa över natten
        • Mjukt bröd
        • Surdeg
      • Kakor
      • Mjuka kakor & muffins
      • Paj
      • Semlor
      • Tårtor
    • Lunch / middag
      • Biff
      • Bulgur
      • Couscous
      • Lasagne
      • Paj
      • Pasta
      • Potatis
      • Ris
      • Sallad
      • Soppa
    • Frukost
    • Glass
    • Glutenfritt
    • Grilla
    • Högtider
      • Jul
      • Midsommar
      • Påsk
    • Raw
    • Smootie
    • Tillbehör
      • Marmelad
      • Sås
      • Övrigt
  • Veckomeny
    • Veckomeny 30 oktober
    • Veckomeny 23 oktober
    • Veckomeny 16 oktober
    • Veckomeny 9 oktober
    • Veckomeny 2 oktober
    • Veckomeny 25 september
    • Veckomeny 18 september
    • Veckomeny 11 september
    • Veckomeny 4 september
    • Veckomeny 28 augusti
    • Veckomeny 21 augusti
    • Veckomeny 14 augusti
    • Veckomeny 7 augusti
    • Veckomeny 31 juli
    • Veckomeny 24 juli
    • Veckomeny 17 juli
    • Veckomeny 10 juli
    • Veckomeny 3 juli
    • Veckomeny 26 juni
    • Veckomeny 19 juni
  • Recensioner
    • Böcker
    • Film
    • Radio / pod
    • Restaurang
    • Tidning / magasin
    • TV
  • Opinion
    • Debatt
    • Djurrätt
    • Krönikor
    • Miljö
    • Vegan
  • Hälsa
    • Barn
      • Förskola
      • Skola
      • Kost
    • Hudvård
  • Blog
  • Nyhetsbrev

Veckomeny 23 oktober

  Publicerad den 22 oktober, 2017 av vegoeco

  Lämna en kommentar

Couscoussallad med tzayspett till höger på vit åttakantig tallrik sedd ovanifrån, står på grön textiltablett.

En vecka med paj, spett och klassikern raggmunk:

Måndag: Pastagryta med gräddsås och tofu 
Tisdag: Sparris- och lökpaj med citron och dragon
Onsdag: Veggogryta med kokosmjölk
Torsdag: Raggmunk med lingonsylt och grönsaker
Fredag: Barnens lasagne
Lördag: Couscous med grönsaker och spett
Söndag: Friterad f*sk med ugnsbakad klyftpotatis och tartarsås

Som vanligt, servera med goda grönsaker och ett bröd om det behövs. Smaklig måltid!

Dela detta:

  • Klicka för att dela på Facebook (Öppnas i ett nytt fönster) Facebook
  • Klicka för att dela på X (Öppnas i ett nytt fönster) X
  • Klicka för att dela via LinkedIn (Öppnas i ett nytt fönster) LinkedIn
  • Klicka för att dela till Pinterest (Öppnas i ett nytt fönster) Pinterest
  • Klicka för att e-posta en länk till en vän (Öppnas i ett nytt fönster) E-post
  • Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster) Skriv ut
Gilla Laddar in …

Relaterade

 Kategori: veckomeny, Vegan      Etiketter: äggfri, Barn, mjölkfritt, veckomeny, vegan, vegetarisk

← Linskakor är här
Vegetarisk kålpudding →

Lämna en kommentar Avbryt svar

Senaste inläggen
  • Hållbarhet i fokus: filmbranschens utmaningar
  • Regeringens klimatpolitik totalsågas
  • Ekologiskt trendskifte – Oatly lanserar iKaffe Ekologisk
  • Jubileumsfirande med tre nya smaker
  • Magisk invigning av Wisdome på Tekniska Museets 100-årsjubileum
Nyhetsbrev

Missa inga nyheter!
Skriv upp dig för Vego Ecos nyhetsbrev 

Vego Eco på Facebook
Vego Eco på Facebook
Etiketter
alger antibiotikaresistens baka Barn barnmat Bars biff bröd bulgur bullar båt böcker choklad couscous dans digital djur eko energibesparing film frukost förskola föräldraledig glass glutenfri godis grilla gröt Harry Potter Hudvård Hälsa hållbarhet hårt bröd jul jämlikhet jämställdhet jäsa över natten kakor kalas kemikalier klimat korv kultur lasagne marknad marmelad matsvinn middag midsommar miljö minnesvärt mjölk mjölkfritt mode museum musik Månadens sötsak natur normer Okategoriserade ost paj palmolja pannkaka pasta personligt picknick pod potatis produktion pyssel påsk radio raw recension recept reklam Restaurang ris sallad semlor skola smoothie soppa surdeg sås tidning tillbehör tips tv tävling tårta vardag veckans sallad veckomeny vegan vegetarian vegetarisk vegotrend våfflor äggfri återvinning
Vego Eco på Instagram

Inga Instagram-bilder hittades.

Populära inlägg och sidor
  • Skållat vörtbröd
    Skållat vörtbröd
  • Ny Vegomässa på gång
    Ny Vegomässa på gång
  • Vad är bäst, paraffin eller stearin?
    Vad är bäst, paraffin eller stearin?
  • Hem
    Hem
  • Planti Sour Dream – växtbaserad gräddfil
    Planti Sour Dream – växtbaserad gräddfil
  • Veganska belgiska våfflor
    Veganska belgiska våfflor

Follow Vego Eco on WordPress.com
Populära inlägg och sidor
  • Skållat vörtbröd
    Skållat vörtbröd
  • Ny Vegomässa på gång
    Ny Vegomässa på gång
  • Vad är bäst, paraffin eller stearin?
    Vad är bäst, paraffin eller stearin?
  • Planti Sour Dream – växtbaserad gräddfil
    Planti Sour Dream – växtbaserad gräddfil
  • Hem
    Hem
RSS RSS Feed
  • Veckomeny 30 oktober
  • Zombies på Gröna Lund
  • Vegetarisk kålpudding
  • Veckomeny 23 oktober
  • Linskakor är här
  • Axfood byter ut fruktpåsen av fossil plast
  • Veckomeny 16 oktober
  • Samarbete till förmån för klimatet – skydda skogen
  • Inget stopp för ålfiske
  • Hållbar och rolig restaurang för barnfamiljen
Arkiv
Vego Eco

Vego Eco – för en grönare vardag
Här får du tips och recept inom eko, hållbarhet, miljö, djurrätt och hälsa. Även kultur- och barnrelaterat inom dessa områden.
© Vego Eco
Citera gärna men ange källan.

Missa inga nyheter!
Skriv upp dig för Vego Ecos nyhetsbrev 

Blogg på WordPress.com.

Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Instagram
  • Kommentar
  • Reblogga
  • Prenumerera Prenumererad
    • Vego Eco
    • Anslut med 55 andra prenumeranter
    • Har du redan ett WordPress.com-konto? Logga in nu.
    • Vego Eco
    • Prenumerera Prenumererad
    • Registrera
    • Logga in
    • Kopiera kortlänk
    • Rapportera detta innehåll
    • Visa inlägg i Läsare
    • Hantera prenumerationer
    • Minimera detta fält
%d